Новият епизод на сериала "Всички да станат" се заснема дистанционно заради пандемията

Съдебната драма "Всички да станат" на Си Би Ес се заснема дистанционно заради пандемията от коронавируса, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Новият епизод ще бъде посветен на социалната дистанция и ще се заснеме дистанционно с помощта на социални медии и други технологии, обявиха от Си Би Ес. Продукцията, както и други тв програми, бяха спрени заради разпространението на пандемията от коронавируса.

"Това е уникална възможност за семейството на "Всички да станат" да се свърже - от различни домове, дори от различни градове и да се разкаже история за устойчивостта, справедливостта и силата на общността", каза изпълнителният продуцент на сериала Грег Спотисууд.

Вечерните шоу програми се върнаха на екран, като водещите работят дистанционно, но съдебният сериал е първата продукция, чието заснемане се възстановява.

Новият епизод трябва да бъде излъчен на 4 май. Той е посветен на въздействието на пандемията върху правосъдната система, обявиха от Си Би Ес. Главната героиня съдия Лола Кармайкъл, чиято роля се изпълнява от Симон Мисик, ще води съдебно дело по спор между братя за открадната кола. В сериала участват още Мардж Хелгенбъргър, Уилсън Бетел и Джесика Камачо.

Епизодът ще се снима в домовете на актьорите, като специални ефекти ще оформят мизансцена. Външните кадри ще бъдат снимани от оператор, който ще работи сам от кола и ще покаже празните улици на Лос Анджелис

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини