И "Hell`s Angels" в помощ на Асеновград

Изображение 1 от 3

    Инициативата се организира от Мото клуб "Hells Angels" и е с помощта на мото клуб "Торнадо". Средствата са събрани от тях самите, както и от техни близки приятели и фирми.

    Няма никакви критерии за получаване на торбичката с помощ. Всяка от тях съдържа няколко дълготрайни хранителни продукта. "Надяваме се, че с нас ще се свържат хора, които искат да помогнат, но не знаят как и по този начин ще продължим да помагаме по-дълго време. Ако не, инициативата ще продължи до изчерпване на хранителните продукти. Желаещите могат да се свържат с нас както на посочения телефон, така и на място в клуб "Хаус", призовават организаторите. Телефонът за контакт е 0876 634 852. Получаването на торбичките ще е от 09:00 до 11:00 ч.

    Другата част от инициативата на рокерите е да се запишат като доброволци: "Понеже разбрахме, че няма много доброволци записани към Общината, тези от нас, които по стечение на обстоятелствата имаме повече свободно време, се записахме като доброволци. И искаме да призовем всички мотористи на Асеновград, които се чувстват активни членове на обществото, нека се запишат и да помогнат без значение с колко!".

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини