Джорджо Армани ще покаже модните си колекции в Италия тази есен

Джорджо Армани обяви, че планира модни ревюта в Милано този септември, въпреки коронавируса.

85-годишният моден дизайнер ще покаже модните си колекции в Италия тази есен, въпреки настоящите предупреждения около пандемията от коронавирус.

Форматът все още се обмисля и шоутата може да се проведат и онлайн, следвайки стъпките на Мет Гала 2020, където известни личности демонстрираха модната си екстравагантност, като пуснаха бляскавите си творения онлайн.

Армани организира ревюто си в Миланската седмица на модата без публика през февруари, точно когато огнището се разпространяваше.

Той също взе решение да премести шоуто „Privé“ от обичайното му изложение в Париж в централата си в Милано и е избрал да направи колекцията „всесезонна“ със зимни и летни облекла.
 
Новините идват, след като луксозната марка помогна в борбата срещу широко разпространения COVID-19, като дари 1,4 милиона долара. Парите помогнаха на три болници в Милано, една в Рим и Агенцията за гражданска защита. Дарението беше предоставено на фона на докладите, че здравната система в региона на Ломбардия е „на крачка от колапса“.
 

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини