Вече нищо не може да събере Брад и Анджелина

На 27 май Шайло Джоли-Пит ще навърши 14 години. А заради родителите си, рожденичката май ще има не едно, а цели две партита по случая.

Анджелина Джоли е планирала голямо празненство в дома, който обитава с децата си. Имението се намира в непосредствена близост до това на Брад Пит, но двамата очевидно не искат да се съберат за рождения ден на дъщеря си. Затова и актьорът се надява да има възможност да прекара няколко часа с хлапетата, но без майка им.

Като рожденичка, Шайло ще има възможността да избере как точно да раздели времето си, за да може да бъде и с двамата си родители. По традиция Брад й прави закуска на рождения ден, така че купонът сигурно ще започне у тях и ще приключи с Анджелина, пише The Sun.

Нямаме съмнение, че и двамата ще дадат всичко от себе си, за да направят деня незабравим. Всичко, освен да застанат отново един до друг.

А Шайло не е толкова разочарована от неразбирателствата между родителите си, колкото от факта, че ще й се размине купонът с приятели, за който си е мечтаела. Все пак, вече е в тинейджърска възраст и забавата с мама и тате не звучи толкова страхотно.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини