Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова

Организирана престъпна група за извършване на убийства е разбита при операция на МВР и Специализираната прокуратура в София.

Акцията е стартирала рано тази сутрин в района на кв. "Левски". На адрес в квартала се извършват претърсвания и изземвания. По неофициална информация задържаните на адрес на ул."Летоструй" до момента са трима.

Според разследващите участниците в престъпната група са организирали и извършили поръчковото убийство на бизнесдамата Станка Марангозова.

46-годишната жена бе убита на 10 октомври м.г. Тя беше застреляна в главата от преминаващ край паркирания й автомобил моторист, докато говорила по телефона. Трупът й бе открит от мъжа, с когото живеела на семейни начала, а до тялото имаше бяла роза. Убиецът остави три гилзи на местопрестъплението, а проектилите бяха намерени в автомобила на Марангозова.

Бизнесдамата бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева.

Към момента от МВР и прокуратурата не са дали официална информация за спецоперацията.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини