Луиза Китар кани децата на 1-ви юни на балонено пътешествие

На първи юни улица “Братя Миладинови“ 15 в Хасково отново става сцена. Този път обаче на нея младата дизайнерка и художничка Луиза Китар, кани детските усмивки, но не само на малките, и на порасналите деца.

Първоюнската игра на улица “Братя Миладинови“ 15 е продължение на нейната идея да извади изкуството извън стените на залите и е продължение на изложбата, която направи по време на извънредното положение от терасата си.

Луси кани на своята улица днес всички деца, които искат да рисуват и да се забавляват след 10.30 часа. „На днешния празник ще имаме дълга и хубава разходка. След пиесата „Как се лекува лъвски страх“, която хасковският театър подарява на малките и пораснали деца, след като минем и през и галерия „Форум“, за да разгледаме красивата изложба на художниците от школа „Колорит“, също посветена на първи юни, първоюнското ни пътешествие пристига на моята улица."

Забавлението ще е гарантирано, обещава тя. Подготвила е листове и боички, цветни моливи и тебешири. А малките художници, които ще дойдат, ще имат и своята улична изложба. Събитието е отворено чак до осем вечерта, а ако много вали ще бъде повторено през уйкенда. „Това, което очаквам да се случи, ще е нещо като да излезеш да играеш пред блока си-непринудено и до късно вечерта. Подготвила съм пръчки за огромни сапунени мехури, а правенето на тези огромни балони е много забавно.“ За детското парти на открито с осигуряването на специалната течност и пръчките за сапунените балони са й помогнали нейните приятели от  Куклен театър „Мале-мале“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Су
    Супер Фън
    5 0
    15:28, 1 юни 2020
    Много забавно беше! Поздравления за Луиза, много креативен, забавен и всеотдаен млад артист и човек!! Домашната ти лимонада беше чудесна!!!
Последни новини