Ще изживеем отново легендарния Rocky на 7 юни

Милиони фенове на спортната класика Rocky ще получат уникален поглед към поредицата на 9 юни, когато ще излезе новият документален филм за нея, разказан от самия Силвестър Сталоун.

Филмът, наречен 40 years оf Rocky: The Birth of a Classic, предлага безпрецедентна история за създаването на оригиналния Rocky, като Сталоун ще си припомни изживяванията, свързани с неговото заснемане. Официалният трейлър на филма обещава подробен и личен поглед към продукцията от актьорa, изиграл легендарния герой.

„Филмът е истинско съкровище както за феновете на Rocky, така и за онези, които просто биха се интересували от началото на поредицата“, казва режисьорът Дерек Джонсън.   

Преди това Джонсън направи документалния филм John G. Avildson: King of the Underdogs за режисьора на Rocky и Karate Kid.  

Поредицата Rocky към момента включва шест филма с това име и два от спин-офа от серията Creed. Трети Creed се снима в момента и Сталоун загатна, че Роки ще се появи там. 73-годишната легенда продължава да се снима активно във филми като Rambo Last Blood и Backtrace.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини