Райън Гослинг се превръща в Човека-вълк

Обнадеждени от успеха на „Невидимия“, Universal продължават да преоткриват своята вселена от кино чудовища. Сега на дневен ред е Човекът-вълк и вече е ясно, че ще видим в тази роля Райън Гослинг. Последно гледахме Бенисио Дел Торо като прочутия герой във филма на Джо Джонстън от 2010 г.

В момента се търси режисьор на този проект, като според изтекла информация фаворит е Кори Финли („Лошо възпитание“). Лорън Шукър Блум и Ребека Анджело, работили по сериала „Оранжевото е новото черно“, подготвят сценария, по оригинална идея на самия Гослинг.

Все още не са обявени подробности за сюжета, но се смята, че той ще е модерна версия на класическата история за Лорънс Талбот, който претърпява ужасяваща трансформация, след като е ухапан от вълк. Стилът му ще се доближава до култовия трилър с Джейк Джиленхол „Лешояда“.

Новият филм ще е поредният от подновената чудовищна вселена на Universal. След „Невидимия“ предстои да видим още историята на „Невидимата жена“, подготвяна от Елизабет Банкс, „Dark Army“ на Пол Фейг, „Renfield“ на Декстър Флетчър и „Дракула“ на Карин Кусама.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини