22 °C

Дейност "Инспекторат, паркинги и гаражи" в Асеновград установи 63 изоставени автомобила

Точно 60 изоставени автомобила са премахнати от общинските терени в Асеновградско. Статистиката е от извършените проверки на Дейност "Инспекторат, паркинги и гаражи" към Общината и е за периода от 11.05.20 г. до 08.06.20 г.

Общият брой направени предписания за излязло от употреба моторно превозно средство ( МПС ) и съставените констативни протоколи за техническото състояние на автомобилите е 63.

Към 15.06.20 г. 60 от колите са вдигнати от собствениците им. За останалите 3 изоставени автомобила предстои да бъдат обработени и съответно - премахнати от общинските терени.

Справка по райони към 15.06.20 г. :

- гр.Асеновград - от 21 броя 19 вдигнати

- с.Горнослав - от 9 броя 9 вдигнати

- с.Червен - от 6 броя 6 вдигнати

- с.Долнослав - от 2 броя 2 вдигнати 

- с.Леново - от 5 броя 5 вдигнати

- с.Нар.бани - от 10 броя 9 вдигнати

- с.Избеглии - от 3 броя 3 вдигнати

- с.Козаново - от 4 броя 4 вдигнати

- с.Златовръх - от 2 броя 2 вдигнати

- с.Стоево - от 2 броя 2 вдигнати

- кв.Долни Воден - 5 броя вдигнати

- кв.Горни Воден - 3 броя вдигнати

Предстоят проверки в следните населени места : с.Мулдава, с.Боянци, с.Новаково, с.Нови извор, кв.Долни Воден, кв.Горни Воден, гр.Асеновград - кварталите около Болницата, Казармата и Зъбчето.

Работата на Дейност "Инспекторат, паркинги и гаражи" в Асеновград продължава със системни и регулярни проверки на територията на общината за наличието на изоставени и излезни от употреба МПС-та, разположени върху терени държавна или общинска собственост.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Ще търсите подкрепата и на други хора, с които да работите за подобряване на настоящето. С решенията си днес ще влияете върху бъдещето, своето и на другите.
27 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Предпочитанията ще ви отведат навън сред природата, със семейството или приятелите. Където и да сте, ще се чувствате добре, удовлетворявайки страстта си към приключения. Не унивайте, дори и да не сте сред инициаторите, това е начин да се разтоварите от стреса. Среща с човек, който не спира да ви вълнува.
27 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Постарайте се да свършите работата, която сте планирали за днес, за да не останете недоволни от себе си по странични причини. Печелите доверието на човек, който е имал съмнения към вас. Направете всичко възможно, за да не го разочаровате отново.
27 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си различни задачи за днешния ден, но има вероятност голяма част от плановете ви да не се осъществят точно според замисъла ви. Въпреки това бъдете сигурни, че ще останете доволни от нещата, които ще свършите днес. На някои от вас предстои интересно запознанство, което може да даде началото на нещо многоочаквано за вас.
27 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада.
27 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Няма да се чувствате в добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Помислете за активна почивка - разходки или спорт. Оставането в къщи не е добър избор - имате нужда от движение. Радостни ще останете от новините, които пътуват към дома ви. Приятелите очакват от вас повече внимание.
27 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се отнесете отговорно към започната вече задача, чиито срок е днес. Няма да ви остане много лично време, за съжаление на други, които търсят компанията ви. Новите ангажименти ще изискват от вас повече съсредоточеност и енергия, за това отделете време за отдих. Без усилия ще решите финансов проблем.
27 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви ще е спорен и с по-малко усилия ще постигате повече. Намеренията ви ще срещнат разбиране, което ще се отрази благоприятно на реализацията им. По-спокойни ще се погрижите за идващите дни, така, че да зарадвате близките си. Търсете компанията на онези, сред които се чувствате добре.
27 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
От днес за вас започва период на стабилизация. Чувствате в себе си достатъчно сила и ентусиазъм да се справите с предизвикателствата на вашата дейност. Не след дълго очаквайте финансов еквивалент на успехите си и не забравяйте хората, които са ви подкрепяли. Изграждане на здрава и дълготрайна връзка, но не непременно интимна.
27 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Не се предвиждат изненади в рутинната ви работа. Погрижете се за гардероба си и зарадвайте някой с вече ненужни за вас аксесоари. Очаква ви приятна вечер с близък на сърцето ви човек.
27 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Ще отделите голяма част от времето си на личните си дела и ще оползотворите по най-добрия начин даденостите. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно предстоящото.
27 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще бъде един приятен ден за представителите на знака. Ще останете доволни от начина, по който околните се отнасят към работата ви. Получавате примамливо предложение, което ще ви накара да се заинтересувате по редица нови въпроси. Привлечени сте от личност от другия пол, може да се получи нещо вълнуващо.
27 сеп 2020
Последни новини