15 °C

Ангелкова търсела всички начини за налагане на правила за къмпингуване

Контролът на реда за разполагане на каравани и палатки по морското крайбрежие сега се определя от общинските власти и се контролира от общинската администрация, каза във времето за парламентарен контрол министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя отговори на въпрос на Николай Тишев относно ползването на палатки и каравани извън регулираните места за ползване.

Търсим всички начини за налагане на правила за къмпингуване, защото редът е в интерес на общините и на самите туристи, каза Ангелкова.

Със заповед на регионалният министър е създадена работна група, която подготвя наредба за разполагането на палатки и каравани. Последното заседание на работната група е било на 24 юни и се очаква в най-скоро време да бъде публикувана за обществено обсъждане, информира Ангелкова.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ва
    Васил Петев
    11 -1
    12:48, 3 юли 2020
    Органът от Кърджали наклепал другарчетата си от парламента пред РЗИ, че мастурбирали лингвистично, без да носят дамска превръзка на устата. Може да са били с тампон бе, Караянчева, като Лъчо Мозъка, който например има тампон дори и в аортата. Щото при такова мозъчно кървене, без тампон не става…
    Ангелкова пък продължава да се излага. Вместо да метне некой лев на Евронюз, за да престанат тея долни, вносни джурналя да рутят холивудският й имидж, тя сменя мерки 60 на 40, 80 на 20, нула на нула. Стига, ма! Просто иди на ортодонт.
    Емил Димитров, другият мозъчен тръст на правителството, пък ходил на среща с Багера в Рила. Багерът обаче не дошъл на рандевуто, щото гнили круши от ГДБОП го предупредили, че го следят. Единственият полезен ход, който остава на Ревизоро, е да му пише в Телеграм: “добро утро, бос, къде да заровя отпадъка Каракачанов?”
    Абе, в общи линии, цялото государство се крепи на подпорната стена в Алепу и няколко дамски полови органа.
    Това вече не е държава. Това е Pornhub!
  • 2
    Др
    дрон
    7 -2
    13:03, 3 юли 2020
    Един нормален индивид няма в шайката на комунистическата банкянска мутра.
  • 3
    Ло
    локомотива
    8 -2
    13:36, 3 юли 2020
    Тази ангелкова да вземе вечерта да посети къмпингуващите и всичко ще се изнесе при вида и в тъмното.
  • 4
    Же
    Железан
    5 0
    18:29, 3 юли 2020
    За Ангелкова туризмът е като китайските диалекти за уличен ваксаджия. Ако остане още малко на тази позиция, можем с основание да закрием туризма в България.
  • 5
    On
    One Euro Man
    3 0
    19:15, 3 юли 2020
    Г-жа Ангелкова няма как и като шеф под прикритие да отиде на проверки, защото най-успешна ще е предрешена като кон, а като баба Яга ще е лесно разпознаваема.
    • Бо
      Боко БеКаПето
      2 0
      20:16, 3 юли 2020
      Или предрешена като проститутка.
  • 6
    Бб
    БББ
    3 0
    20:10, 3 юли 2020
    Много си грозна за нищо не ставаш , плашиш хората засрами се .
  • 7
    Ас
    АСЕН ИЛИЕВ
    3 0
    20:22, 3 юли 2020
    Държавен туризъм няма, но има министър. По тая логика, що не назначите и министър на баничарниците? И те са всичките частни :) видело булга-рашкото псе, че подковават коня и то дигнало крак :) https://www.youtube.com/watch?v=h9FOxmGcrqq
  • 8
    Ас
    АСЕН ИЛИЕВ
    2 0
    20:25, 3 юли 2020
    Държавни гумаджийници има ли? Я сложете и там един министър :) тоя чеха, хубаво го нарисува ке нефа, ама забравил да нарисува и дръгливите псе та :)
  • 9
    Ха
    Ханко
    2 0
    23:20, 3 юли 2020
    Тя да намери първо себе си, пък после да търси каквото си иска. Мота се само в това измислено министерство като земеделец на конгрес, пък работата и свършена като кучето на нивата.
Последни новини