Общински младежки съвет - Асеновград вече е официално регистрирано сдружение

Общинският младежки съвет - Асеновград вече е легитимно учредено сдружение. Неправителствената организация се радва и на свой собствен сайт.

В него могат да се открият най-актуалните предстоящи събития, както и информация за отминали такива. 

Сайтът oms-asenovgrad.com е динамичен, постоянно развиващ и актуализиращ се, спрямо мероприятията, които се провеждат.

Сдружение "Общински младежки съвет - Асеновград" се състои от 7 съучредители и от още немалко други амбициозни и интелигентни млади хора, чиято цел е да променят средата на живот в града и общината към по-добро. 

Позитивни са и са готови да приемат нови и нестандартни идеи, които да осъществят. 

Сред целите на младежите е да помагат на нуждаещи се, като организират благотворителни каузи. Идеята им е да стимулират пълноценната интеграция и социално присъствие на младите хора в живота на община Асеновград.

И още - подобряване условията за живот, обучение и развитие на интелектуалния потенциал на младежите в града.

Желанието им е да спомогнат за създаване на условия за осмисляне на свободното време на младите и подпомагане реализирането на дейности със социално-културна насоченост.

Важна задача е и подпомагане на българската младеж и крайно нуждаещи се с всички възможни средства, материални и духовни, съгласно законите на Република България и по начини, които не са изрични забранени.

Членовете на Общински младежки съвет - Асеновград са инициатори на различни обществено-полезни, благотворителни и доброволчески дейности. Организацията им е отворена за нови предложения и идеи, както и за желаещи да се включат като доброволци. Няма възрастови ограничения, нужно е само желание.

Община Асеновград подкрепя и е съпричастна към инициативите на младежката организация. Общинското ръководство се включва както с осигуряване на финансиране за реализирането на определени каузи, така и с частично подпомагане реализацията на събитията.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини