Три пътни инцидента в асеновградско за денонощие

Три пътни инцидента са регистрирани в РУ Асеновград само за денонощие.

В ранните часове на 23 август е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие.

Автомобил "Фолксваген туарег" - чужда собственост, управляван от 28-годишна жена от Смолян, при движение със скорост, несъобразена с пътните условия, губи контрол над превозното средство, излиза в дясно от платното за движение, блъска се в крайпътната мантинела и се преобръща на платното за движение. 

С охлузвания и натъртвания, но без опасност за живота са водачката и двама мъже - на 28 и 32 години, които са пътували с нея. Алкохолната проба на жената е отрицателна. 

40-годишна жена зад волана на "Фиат Пунто" при тръгване удря спрелия пред нея мотоциклет "Сузуки", управляван от 27-годишен мъж. Мястото на произшествието е ул. "6-ти януари".

Младият мъж е прегледан в болнично заведение, където след преглед е оставен за наблюдение, но без опасност за живота. С изкълчен глезен е и 25-годишно момиче, пътувало на мотоциклета.

Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

35-годишен пловдивчанин е настанен в болнично заведение с фрактури, но без опасност за живота след пътен инцидент с мотоциклет на пътя Асеновград - Бачково.

Водач на превозното средство "Ямаха" при движение със скорост, несъобразена с пътните условия, при остър десен завой загубил контрол над превозното средство и паднал на пътното платно. 

Алкохолната му проба е отрицателна. 

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини