Apple с първи плаващ магазин

Въпреки че пандемията от Covid-19 обърка плановете на всички технологични производители, в това число и на Apple, компанията няма никакви намерения да спира разрастването си.

А на фона на големия бум на онлайн търговията, особено в последните месеци, отварянето на нов физически магазин за някои може би изглежда като не особено разумен ход.

Но Apple пак са една крачка напред, защото говорим не за какъв да е магазин, а зa първия плаващ на марката. Той се намира на пристанището в Сингапур Marina Bay Sands и определено впечатлява с дизайн.

Това е 512-я магазин на марката по света и третият в града, като и другите два привличат погледите. Но този прилича повече на космически кораб, а на тъмно е още по-атрактивен заради цветното си осветление, предава The Verge.

"Apple Marina Bay Sands ще бъде в сърцето на творчеството, мястото, което сме направили за вас, за да улавя вашите идеи и страсти. Това ще бъде пространство за изследване, свързване и създаване на нещо ново. Нямаме търпение да видим къде ще ви отведе въображението ви", бе написано на сайта на компанията.

Официалното откриване на магазина все още не се е състояло и се очаква да бъде съвсем скоро. А тогава със сигурност ще открием нова порция изненади, които се крият вътре в сферичната плащава конструкция.

Вижте тази публикация в Instagram.

Night. #AppleMarinaBaySands #Apple #AppleStore #MarinaBaySands #Singapore

Публикация, споделена от Tony (@t0ny.t0ny.ch0pper) на

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини