Ученици и учители от Професионалната гимназия по икономика подкрепят благотворителна кауза на община Смолян

Изображение 1 от 2

    За пореден път учениците и учителите на ПГИ "Карл Маркс" в Смолян показват съпричастност, благородство и загриженост към болката на хората, нуждаещи се от помощ.
    Всички те взеха участие в благотворителната кампания, организирана от Община Смолян, като закупиха голям брой календари, с цел подпомагане лечението на 6-годишната Александра Костадинова Тодорова.
    "Вярваме, че с помощта на всички нас, ще се съберат средства, с които да помогнем за лечението на момиченцето и отново ще върнем усмивките и щастието в семейство Тодорови", казват от училището.
    Както СмолянБгвести писа, община Смолян пусна в продажба новия си календар за 2021 година. Той е с прекрасни фотоси, а продажбата му е благотворителна. Срещу 7 лева, с всеки закупен календар, се подпомага лечението на Александра. Тя е на 6 години, диагностицирана с ДЦП и епилепсия. До момента на малката Алекс са направени 2 операции, а следващата година предстои нова операция в Сърбия.
    Вярваме, че с помощта на всички нас ще се съберат средства, с които да подпомогнем лечението на детето, казват от местната управа.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини