Центърът за обществена подкрепа в Първомай търси своя „онлайн талант“

Центърът  за обществена подкрепа в Първомай търси онлайн изяви на талантливи деца. В създалата се епидемична обстановка, след читалището и в тази институция потърсиха  възможност за полезно оползотворяване на времето у дома и създаване на позитивизъм със средствата на заснемането.

Екипът на СОНИК СТАРТ в лицето на ЦОП Първомай стартира онлайн кастинг за деца таланти. Ако имате дарба или някакво умение, може да го заснемете и  да изпратите късометражното видео на страницата  във фейсбук (ЦОП Първомай) или на адрес parvomay1@sonikstart.eu

"Имаш дарба или мечта, песен, танц или творба, покажи се на мига и забрави за страха!", призовават в рими от ЦОП.

Срокът за кандидатстване е до 31.01.2021г., а за допълнителни въпроси може да позвъните на тел.:0886207985 или да пишете на по-горе посочения имейл.

Във връзка с извънредната обстановка свързана с COVID-19, кастингът на живо ще бъде проведен на по-късен етап, като всички одобрени ще бъдат информирани кога и къде ще се проведе събитието.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Да
    Да бе
    2 0
    07:17, 4 дек 2020
    Но вие триете.....
  • 2
    Ва
    ВАЖНО
    2 -1
    07:58, 4 дек 2020
    Любима на десетки поколения първомайски ученици /възпитаници на училище "Кирил и Методий"/ Учителка, несемейна, живее сама изключително трудно, заради влошено здравословно състоние. Моля общинските и държавни социални служби в града да се самосезират и окажат неотложна помощ. Нека Коледният дух бъде визуализиран. Социалните кабинети са пълни с отзивчиви служителки. Нека те слязат по-близо до нуждаещите се от тях, да достигнат до домовете и проблемите им. Пазейки достойнството на въпросната Дама , ще подам само един жокер - 34-ти набор...
Последни новини