Шефът на ДАНС виси с оставка, утре решават. Преглед на националния печат

„Сега": Шефът на ДАНС Петко Сертов все пак е подал оставка

 Най-сетне бе сложен краят на слуховете и спекулациите подал ли е оставка Петко Сертов, или не. Председателят на Държавна агенция "Национална сигурност" е поискал да бъде освободен от поста си. В понеделник премиерът Бойко Борисов ще оповести решението си, съобщиха от правителствената информационна служба.

Новинар": Станишев: Много пъти сме бити, но винаги сме се изправяли

Много пъти БСП е била бита, но винаги сме се изправяли. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на традиционния бузлуджански събор в събота. Станишев призна, че БСП е претърпяла тежко поражение на изборите, тъй като хората са оценили мандата на правителството не по това, което е било свършено, а по това, което не е направено.

Според организаторите около 400 автобуса са докарали над 30 000 човека.

Стандарт": Живка Гичева загина на фатален завой

Известната телевизионна журналистка Живка Гичева загина при катастрофа край Търговище. С нея е пътувала и дъщеря й, която е тежко ранена и според лекари състоянието й е критично. Трагичният инцидент е станал късно вечерта в петък.

Труд": „Левски" надви „Литекс" и спечели Суперкупата

Шампионът на България „Левски" спечели Суперкупата на страната след като победи носителя на купата „Литекс" с 1:0 на финала, съобщи агенция "Фокус". Единственото попадение в срещата, която се игра на Националния стадион „Васил „Левски"", отбеляза Седрик Бардон в 65-ата минута.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини