Какво се знае за предстоящия Samsung Galaxy S21 Ultra

Изображение 1 от 2

    Представянето на предстоящия Samsung Galaxy S21 Ultra ще се случи след около месец, но вече почти всички тайни около модела са разкрити.

    Тази седмица WinFuture разкри почти всичко, което бихме искали да знаем за новия флагман, който се очертава като доста мощен и разнообразен смартфон.

    Както винаги, започваме с това, че ще видим един още по-добър екран с резолюция от 3200 х 1440р и забележителна осветеност от 1600 нита.

    Дисплеят, разбира се, ще предложи 120Hz честота на опресняване, която ще можем да оценим още повече заради присъствието на S Pen, който по всяка вероятност ще е част от телефона.

    Очаква се екранът да е с диагонал от 6.8 инча и емблематичния за Samsung двустранно извит екран.

    Моделът ще разполага с 12GB RAM и все още необявения Exynos 2100, а откъм място за данни ще можем да избираме между вариации с 128, 256 и 512GB.

    Естествено, една от най-вълнуващите характеристики на S21 Ultra е камерата, която ще разчита на 108-мегапикселов сензор с f/1.8 бленда и оптична стабилизация.

    Към него от Samsung са добавили и широкоъгълен сензор, както и още два сензора, благодарение на които телефонът би трябвало да притежава т.нар. Space Zoom, който видяхме и миналата година.

    Максималната резолюция за видео кадрите ще е 8К при 30FPS, но ще можем спокойно да снимаме и с 4К резолюция при двойно по-висока скорост.

    Важно да е отбележим, че 40-мегапикселовата селфи камера също се очертава доста способна и със сигурност ще е повече от задоволителна за видео разговори и срещи.

    При всички положения става въпрос за премиум устройство, което ще ни предложи както мощта, характерна за Galaxy S сериите, така и разнообразието и забавлението, които осигуряваше вече пенсионираният Galaxy Note.

    Затова и е твърде оптимистично да очакваме, че S21 Ultra ще е сред най-достъпните модели на пазара, като за момента се очаква цената му в Европа да е от порядъка на 1300-1400 евро за модел със 128GB памет.

    Източник: LifeStyle

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини