Развод за милиарди - Ким Кардашиян и Кание Уест

От няколко месеца не спират слуховете, че с брака на Ким Кардашиян и Кание Уест е свършено. А след втория шанс, който двамата си дадоха в края на миналата година, очевидно са осъзнали, че връщане назад няма и по-добре да сложат край на цялата тази мъка.

И най-вече Ким е стигнала до този извод. Според източници, близки до все още законното семейство, цитирани от Page Six, именно Кардашиян е инициатор на развода и дори вече подготвя документацията за него. Наела е и най-известния бракоразводен адвокат на звездите.

Въпреки че съпрузите предпочитат да не се шуми много около раздялата им, тя е очевиден факт за всичките им близки. Двамата дори са прекарали празниците разделени един от друг - Кание останал в имението си в Уайоминг и не се включил в ексцентричните празненства на клана Дженър-Кардашиян.

Ким пък отдавна не носи брачната си халка. И именно тя е помолила рапъра да се отдели от нея и децата им, докато всичко й се изясни. А вече не изпитва никакви съмнения - всичко е приключило.

Според цитирания източник, Кардашиян е била голяма опора и е помогнала много на Уест в борбата с психичните му проблеми, но днес вече е достатъчно зряла и мисли първо за себе си.

Най-голямото й желание сега е да завърши право и да довърши правната реформа, за която агитира от доста време. А междувременно Кание прави глупости, като това да се кандидатира за президент. И вероятно именно този негов ход е капката, преляла чашата на търпението й.

Рапърът пък вече е забравил за добрите обноски по отношение на семейството на Ким и не крие нежеланието си и неговия живот да бъде публично достояние покрай техния. Затова и разводът значи скъсване на всякакви отношения с Дженър-Кардашиян.

Той обаче значи и подялба на имуществото, която също никак няма да е лесна. Голямото желание на Ким е да убеди Кание да й остави дома им в Калабасас, където да отглежда децата им.

За огромното имение двамата са платили 40 милиона долара, а още 20 са отишли, за да го превърнат в един уникален, минималистичен дом, решен изцяло в бяло. Земята около постройката е на Кардашиян, но самата тя е собственост на Уест и предстои да видим дали ще я отстъпи в името на общото благо.

Междувременно в медиите се появиха публикации, които слагат цена на звездния развод. Според едни, Ким и Кание ще трябва да разделят пари, движимо и недвижимо имущество на стойност близо два милиарда долара. Нетното състояние на рапъра се оценява на 1.3 милиарда, а това на риалити звездата - на около 900 милиона. Така че сумата май е и по-голяма...

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    До
    Дори
    0 0
    11:32, 8 яну 2021
    Няма да го преместя
Последни новини