Местят Мадона заради Левски

Унгарската футболна федерация отби заплахата "Мадона", която беше надвиснала над реванша между Дебрецен и Левски в плейофите на Шампионската лига. Мераците на звездата да пее на стадион "Ференц Пушкаш" на 22 август, само два дни преди двубоя със "сините", удариха на камък.

Договорът с мениджърите беше скъсан, за да е наред тревното покритие. "Клубовете бяха против концерта на Мадона. Освен това в началото на септември националите имат два решаващи мача с Швеция и Португалия. Никой не иска да загубим тези срещи заради калпав терен. Така че Мадона ще пее в парк", обясни Арпад Липчей от "Немзетиспорт".

Съперникът на Левски прави всичко възможно да се подсили с две нови имена. Националът Ласло Боднар отказа офертата от "Локи", но това не спря шефовете на клуба. Те спазариха с Недерхаза Луис Рамос. Хондурасецът ще бъде представен официално във вторник.

Освен това Дебрецен готви сензационен трансфер на нападател. Съперникът на "сините" постигна договорка с Бреша за Роберт Фецешин, остава само да се разберат за личните му условия. Освен това стана ясно, че "Локи" ще се крият здраво от Левски.

Треньорът Андраш Херцег ще пусне резервите срещу Халадаш на 14 август, което е преди гостуването в София. Самият Херцег гледа "сините" на живо срещу Ботев в компанията на помощника си Жолт Буч.

"Видях отбор, който се наслаждаваше на играта, но видях и грешки, от които ще се опитаме да се възползваме. Левски има добри футболисти, но публиката беше малко", каза Херцег.

Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини