Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър с премиера на 18 март паралелно в HBO GO и HBO Max

HBO Max обяви, че пълнометражният филм на Warner Bros. Pictures и DC „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще има едновременна премиера в Европа и Щатите в онлайн стрийминг платформите на HBO GO и HBO Max на 18 март, четвъртък. Новината идва с представянето на новите тийзър визии на филма.

У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO.

В „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“, Брус Уейн (Бен Афлек), решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да  съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата  катастрофална заплаха. Задачата се оказва по-трудна, отколкото Брус си е представял, тъй като всеки от новия екип трябва да се изправи срещу демоните на собственото си минало. Той успява да им помогне да преодолеят бариерите си и в крайна сметка всички те стават лига от герои,  каквато светът не е виждал до този момент.  Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid и техните планове за край на света, какъвто го познаваме.

Компанията също така обяви пълния списък с държави, в които режисьорската версия на Зак Снайдер ще има едновременна ранна премиера.  Паралено с HBO Max в САЩ, DC филмът ще бъде достъпен ексклузивно и в онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа - HBO GO: Централна Европа (България, Унгария, Румъния, Чехия, Словакия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Сърбия, Словения, Полша, Черна гора и Хърватия ), Северна Европа (Швеция, Дания, Норвегия и Финландия), Испания и Португалия, както и в Азия (Индонезия, Малайзия, Филипини, Сингапур, Тайланд, Виетнам, Хонконг, Тайван). Единствено в Латинска Америка заглавието ще бъде налично на по-късен етап, когато услугата HBO Max стартира в региона през 2021 година..

За Лигата за справедливост на Зак Снайдър

Сценарият на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е на Крис Терио, заедно със Зак Снайдер и Уил Бел, базиран на фабулата за герои на DC и Супермен на Джери Сийгъл и художника Джо Шустър. Продуценти на филма са Чарлс Ровен, Дебора Снайдер, а изпълнителни продуценти са Кристофър Нолан, Ема Томас, Уесли Колър, Джим Роу, Къртис Канемото, Крис Терио и Бен Афлек.

За DC

Компанията на WarnerMedia - DC създава емблематични герои, трайни сюжетни истории и завладяващи преживявания, които вдъхновяват и забавляват глобалната публиката от всяка възраст, както и е един от най-големите издатели на комикси и графични романи в света. Като творческо подразделение, DC е натоварен със стратегическото интегриране на своите истории и герои във филми, телевизионна продукция, потребителски продукти, домашно забавление и интерактивни игри през DC UNIVERSE INFINITE.

За премиерата на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ WarnerMedia и DC ще подкрепят и специалното издание на саундтрака на WaterTower Music  с подбрана колекция от Warner Bros. Consumer Products.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини