Дължината на кутрето говори за характера

Колко е дълго малкото ви пръстче? По-късо или по-дълго е от най-горната гънка на безименния ви пръст?  Или може би е на една линия с нея? Ето какво говори дължината му за личността ви.

Много части на тялото издават по нещичко за характера, например формата на веждите или ноктите, юмрукът или ходилата. Сега можете да научите повече за личността си и от дължината на кутрето.

A. Малкото пръстче е по-дълго от горната гънка на безименния пръст

Непознатото малко ви плаши. По тази причина не обичате и неочакваните изненади. Уважавате чуждото мнение и минавате за мекосърдечни и добри. Но в споровете понякога проявявате учудваща неотстъпчивост. Същевременно обаче винаги първи се извинявате, когато сте сбъркали. Харесвате честните хора и се заобикаляте с такива. Самите вие сте доста праволинейни.

Б. Малкото пръстче е по-късо от горната гънка на безименния пръст

Рядко правите първата крачка към някого. Често изпитвате колебания и създавате впечатление, че сте неуверени. Вие сте надеждни, отговорни и отдадени личности. В една връзка обграждате партньора си с внимание и грижи. Умеете да пазите тайни и приятелите ви се доверяват. Помагате на другите всеотдайно, докато проблемите им не се разрешат. Тайно се надявате да срещнете голямата любов, макар да си давате вид, че нямате нужда от никого.   

В. Малкото пръстче е на една линия с горната гънка на безименния пръст

Вие сте сдържани по характер и рядко разкривате душата си. Но когато някой спечели доверието ви, създавате с него дълбока емоционална връзка. Понякога ви упрекват, че сте арогантни, макар в действителност да не сте. Не търпите лъжата, неискреността и лицемерието. Обикновено сте строги и взискателни към себе си, защото държите да сте идеални във всичко. Може да бъдете и доста ексцентрични.  Имате голямо сърце и винаги сте готови да услужите.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини