23 °C

Марихуана, амфетамин и синтетична дрога иззеха при проверки полицейски служители в Пловдив, четирима са задържани

Изображение 1 от 2

  В хода на акция по линия "наркотици"  полицейски служители на Трето РУ са проверили лица, претърсили са адреси на прилежащата територия, тествани за употреба на наркотични вещества са и водачи на МПС-та.

  За държане на наркотични вещества и за управление на МПС под тяхното въздействие са задържани четирима мъже.

  В апартамент на ул. "Бързия", обитаван от 20-годишен младеж от Гълъбово, са намерени гриндер с марихуана и тютюн, както и зелена листна маса на глави. Иззетата марихуана е с тегло 1.55 гр.

  Водач на лек автомобил е проверен на бул "Дунав", а полеви тест отчел,че водачът се намира под въздействието на марихуана и кокаин. Последвало претърсване на адреса, на който мъжът живел, където била открита марихуана с тегло близо 8 гр.

  На ул. "Брезовско шосе" е проверен водач на Мерцедес. Полеви тест отчел, че 30-годишният е употребил канабис, преди да седне зад волана.При последвало претърсване криминалисти открили в жилището на проверяваното лице прахообразно вещество, реагиращо на амфетамини с тегло 0,081гр.

  При проверка от дома на друг 28-годишен млад мъж са иззети саморъчно свита цигара, смес от тютюн марихуана и тютюн, 0.24гр марихуана и синтетичният канабиноид пинака с тегло 22.5 гр.

  Лицата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР, а работата по случаите продължава под наблюдение на прокуратурата.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ан
   АНОНИМЕН
   1 -1
   20:27, 7 фев 2021
   Почти в цял свят разрешиха канабиса за медицинско лечение и пушене до 2 грама, нашите парламентарни комици се правят на ущипани!!! Смърт за долните крадливи поритици!!!
  Последни новини