Временни ограничения на движението в участъци по "Хемус" и "Тракия"

Временно днес ще бъде ограничено движението в някои участъци по автомагистралите "Хемус" и "Тракия", съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" /АПИ/.

В една лента ще се осъществява движението за Варна в тунела "Правешки ханове" по магистрала "Хемус". Ограничението ще важи от 9.30 до 15.30 часа днес. Поради ремонт на осветлението ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента и трафикът ще е в активната лента.

Ремонтни дейности ще се извършват от 8.30 до 18.00 часа днес и утре в крайната активна лента в платното за София при 37-ми километър на магистрала "Хемус". Движението в участъка ще се осъществява в средната и в изпреварващата ленти.

На магистрала "Тракия", в участъка от 28-ми до 30-ти километър в платното за София днес от 8.30 до 18.00 часа ще се ремонтира пътната настилка в активната лента. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата.

На магистрала "Тракия" от 34-ти до 36-ти километър в платното за Бургас от 9.00 до 16.00 часа се ограничава преминаването в изпреварващата лента. Причината е ремонт на ограничителните системи. Движението ще се в активната лента.

От АПИ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини