ДПС не изключва коалиция със субекти, споделящи приоритетите на ЕС

Движението за права и свободи внесе документите си за участие в предстоящите парламентарни избори в ЦИК. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира, че предстоящите избори ще са най-важни за страната от 1989 година досега:

„4 април – много важни избори за България. Според нас, ДПС, едни от най-важните избори след 89-а година. Тези избори ще определят посоката за развитие на България, доколко ускорено и догонващо ще се развива страната, или ще продължаваме да затъваме“.

ДПС не изключва участие в коалиция с тези политически субекти, които изцяло подкрепят европейските ценности, каза още Мустафа Карадайъ:

„Всеки един, който носи отговорността да се развива България ускорено и догонващо и споделя, в момента мога да кажа, и европейските приоритети, приоритетите на ЕС, потенциален партньор може да бъде на ДПС“.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Г-
    Г-н Михайлов
    5 0
    15:21, 16 фев 2021
    Т.е. старата песен на нов глас- ще се дупим пак с герберите! Ще има пачки,чекмеджета, студени резерви за шефа и най-вече пари от Европа!Аферим, Машаллах! За геноцид на Българския народ пак няма да има осъдени!
Последни новини