"Астра Зенека" обеща следващата доставка ваксини в България да е два дни по-рано

Производството на ваксини, в частност ваксината на "Астра Зенека" срещу COVID19, е процес с висока степен на техническа сложност. "Въпреки че "Астра Зенека" полага неуморни усилия да се справи с предизвикателствата, които възникват в хода на производството, е възможно да има известна вариабилност и трудности при въвеждането на всеки нов производствен процес", пише в позицията на компанията във връзка с ваксините срещу COVID-19.

Все пак в резултат на продължаващите ни усилия очакваме да сме в състояние да доставим в България следващото количество два дни по-рано от планираното. До средата на март сe очакват още две доставки, се посочва още в позицията.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зн
    Знаещ
    5 -1
    15:58, 25 фев 2021
    Брюксел. Тази сутрин герберастката евродепутатка Ева Константинова Паунова – Майдел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг Ник и дори лекичко го помилва. Беше доволна от това, че Бойко Борисов се беше разпоредил България да купува ваксината „Астра Зенека”, на която майка й Зоя Паунова е официален представител. „Мама ще бъде доволна” – прошепна тя и нежно погали сина си. След това се загледа замечтано през прозореца на луксозната си брюкселска квартира и изсъска: „Майната й на България! И без това това вече няма да се връщам там. С тлъстата евродепутатска заплата и ваксините на мама осигурих бъдещето и на внуците си. А съм само на 35 години. Благодаря ти чичо Бойко” и с умиление погали портрета му на стената. След това с досада впери очи в поредния европейски доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца и пренебрежително го хвърли под масата.
Последни новини