Мария Бакалова краси корицата на Glass

Мария Бакалова краси на корицата на британското списание Glass. Това е първата корица за българската актриса, която ще се бори за статуетка Оскар в категорията най-добра актриса в поддържаща роля.

„Толкова съм щастлива да споделя първата си корица с вас!“, написа в Instagram Мария Бакалова, като публикува и снимка на въпросната корица.

„Благодаря на списание Glass и невероятните хора, които работиха с мен за страхотното интервю“, допълва актрисата.

За фотосесията Мария Бакалова е облечена в Dior.

Изданието също публикува снимка корицата в Instagram. В поста от Glass уточняват, че Мария Бакалова е направила уникален пробив, партнирайки на Саша Барън Коен в един от най-популярните филми на 2020 година – „Борат 2“.

Бакалова спечели сърцата на цял свят с ролята на Тутар. Освен че се посмяхме, научихме и много важни уроци от нея - за смелостта, независимостта и поемането на рискове, допълват от Glass.

Мария Бакалова е първата българка, номинирана за Оскар в категорията най-добра актриса в поддържаща роля. Американската Академия за кинематографично изкуство и наука номинира Бакалова за изпълнението ѝ в "Борат 2" (Borat Subsequent Moviefilm), където актрисата играе ролята на Тутар - дъщерята на Борат.

За ролята на Тутар тя беше отличена с награда "Изборът на критиците".

Участието в лентата на Саша Барън Коен донесе на актрисата и номинация за "Златен глобус", но Бакалова загуби от Розамунд Пайк, която беше отличена за ролята ѝ във филма "Много ми пука".

Междувременно "Борат 2" влезе в Книгата на Гинес като продукцията с най-дълго заглавие, борила се за престижната кинонаграда. Цялото име на филма е “Борат Продължението: Доставка на невероятен подкуп за американския режим с цел облагодетелстване на някога великия казахстански народ” (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan). В пълното заглавие на лентата на английски се съдържат 110 букви и символи.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини