Излъгаха ли принц Хари и Меган Маркъл в интервюто пред Опра Уинфри?

В скандално интервю с Опра Уинфри херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха, че всъщност са се оженили три дни преди голямата им сватбена церемония в Лондон. Според Меган Маркъл нейният съюз с принц Хари е бил легализиран тайно от архиепископа на Кентърбъри в градината на двореца Кенсингтън. Именно това събитие съпрузите считат за начало на семейния им живот.

Изявлението на двойката предизвика голям отзвук както в Бъкингамския дворец, така и сред обществеността, тъй като във Великобритания бракът е невъзможен без свидетели. По-късно източници, близки до архиепископа на Кентърбъри, казаха, че „преди официалната церемония не е имало сватба“, а Меган не е разбрала това, защото „тя е американка“.

Наскоро херцозите най-накрая изясниха объркващата ситуация, всъщност признавайки, че са подвели всички. Говорителят на двойката отбеляза, че Хари и Меган са „разменили лични обети само няколко дни преди официалната си сватба на 19 май“. Думите му бяха цитирани от портала The Daily Beast.

Британският таблоид The Sun също получи копие от удостоверението за брак на херцозите, което датира от 19 май. Това се потвърждава от свидетелите принц Чарлз, баща на младоженеца, и Дория Рагланд, майка на булката.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини