14 °C

"Зелен коридор" за свободно ваксиниране в МБАЛ - Асеновград в изборния ден

"Зелен коридор" за масова ваксинация откриват отново в Асеновград. В неделния ден (04.04.21 г.) ще се поставят ваксини срещу коронавирус.

Имунизацията ще се извършва, където се провеждаше и досега - в специално обособения за целта кабинет, разположен на втория етаж в новото крило на МБАЛ - Асеновград (до залата със скенера).

Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата.

Ваксинацията ще се извършва с ваксината на AstraZeneca. Кабинетът ще работи от 08:00 ч. до 14:00 ч.

Ако след този час все още има желаещи да се имунизират срещу коронавирус, те ще бъдат обслужени.

От РЗИ - Пловдив са уверили ръководството на лечебното заведение, че имат готовност за допълнителна доставка на дози в случай, че броят на желаещите е по-голям от този на наличните количества ваксини в болницата. За да си поставите ваксина, не се изисква предварително записване.

От ръководството на МБАЛ – Асеновград призовават пациентите да носят предпазни маски на лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите.

В болничното заведение са обособени и две секции за гласуване на днешния парламентарен вот. Едната ще е само за хоспитализираните с COVID пациенти, които са около 70 на брой.

А втората - за останалите лежащо болни, които са около 40 души, както и за медиците на МБАЛ - Асеновград, дежурни в изборния ден.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини