"Зелен коридор" за свободно ваксиниране в МБАЛ - Асеновград в изборния ден

"Зелен коридор" за масова ваксинация откриват отново в Асеновград. В неделния ден (04.04.21 г.) ще се поставят ваксини срещу коронавирус.

Имунизацията ще се извършва, където се провеждаше и досега - в специално обособения за целта кабинет, разположен на втория етаж в новото крило на МБАЛ - Асеновград (до залата със скенера).

Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата.

Ваксинацията ще се извършва с ваксината на AstraZeneca. Кабинетът ще работи от 08:00 ч. до 14:00 ч.

Ако след този час все още има желаещи да се имунизират срещу коронавирус, те ще бъдат обслужени.

От РЗИ - Пловдив са уверили ръководството на лечебното заведение, че имат готовност за допълнителна доставка на дози в случай, че броят на желаещите е по-голям от този на наличните количества ваксини в болницата. За да си поставите ваксина, не се изисква предварително записване.

От ръководството на МБАЛ – Асеновград призовават пациентите да носят предпазни маски на лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите.

В болничното заведение са обособени и две секции за гласуване на днешния парламентарен вот. Едната ще е само за хоспитализираните с COVID пациенти, които са около 70 на брой.

А втората - за останалите лежащо болни, които са около 40 души, както и за медиците на МБАЛ - Асеновград, дежурни в изборния ден.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини