27 °C

Започват мероприятията по случай Великден в община Асеновград ( програма )

Великденската програма на община Асеновград тази година ще е малко по-пъстра, в сравнение с миналогодишната.

Събитията стартират още от утре, 20-ти април, и ще се проведат при строго спазване на действащите противоепидемични мерки.

Сред мероприятията са детски пленери за изписване на големи великденски яйца, концерти, работилници по приложно и изобразително изкуство и други интересни събития.

Ето и цялата програма:

20.04.21 г. (вторник):
- 17:30 ч. - НЧ „Св. преп. Паисий Хилендарски“ - Литературно четене по повод 155 години от рождението на Пенчо Славейков. Организатор  НЧ „Св. преп. Паисий Хилендарски“.

23.04.21 г. (петък):
- след 10:00 ч. - Градска библиотека - Асеновград - „Най-най в света на книгите“ – Изложба на книги от фонда на Градска библиотека "Паисий Хилендарски" по повод Световния ден на книгата и авторското право.

25.04.21 г. (неделя):
- 11:00 ч. - пред НЧ „Родолюбие“ - Концерт на детските формации при НЧ „Родолюбие“

26.04.21 г. (понеделник):
-  15:00 ч. - Градска библиотека - Асеновград - „Великденска седянка“ – деца майсторят празнични украси. Изложба на приложника Диана Ласкова. Организатор Градска библиотека "Паисий Хилендарски".

27.04.21 г. (вторник):
- 15:00 ч. - Градска библиотека - Асеновград - Великденски пленер. Изписване на големи магически яйца. Награждаване на победителите в конкурсите за рисунка и литературна творба „Вълшебният свят на книгите“, обявени от Градска библиотека "Паисий Хилендарски" и НЧ „Св. преп. Паисий Хилендарски“.

28.04.21 г. (сряда):
- 16:00 ч. - НЧ „Св. преп. Паисий Хилендарски“ - Великденска работилница с децата от школата по изобразително и приложно изкуство към НЧ „Св. преп. Паисий Хилендарски“, с ръководител Ламбриана Форева.

03.05.21 г. (понеделник):
- 11:30 ч. - пред НЧ „Родолюбие“ - „От корена към вечността“ – концерт–спектакъл на ПФА „Станимака“, с ръководители Снежана Станкова, Севджан Рамадан и Ангел Маринов. (При неблагоприятни метеорологични условия събитието ще се състои в зрителната зала на НЧ "Родолюбие").

„И този път камбаните ще бият“ – великденски онлайн концерт на църковния хор при храм „Свети Иван Рилски - Чудотворец“, с диригент Теменужка Арнаудова и ЛК „Орфей“ при НЧ „Св. преп. Паисий Хилендраски“. Концертът ще се излъчи на 30.04.21 г. по телевизия Тв Сат Ком.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се много добре със задачите си днес и съвсем естествено се радвате на впечатляващи резултати. Усилията ви по разрешаването на даден проблем най-сетне се увенчават с успех. Ваш партньор може дави даде много ценна идея. Заслужава си да помислите за осъществяването й. Вечерта може да бъде много по-приятна, ако я споделите с приятели. Условията за това са идеални, но поемете вие инициативата.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на изкушението да напътствате, оценявате и съдите. Във ваш интерес е да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, остава да намерите подходящите хора, с които да ги реализирате. Професионална оферта ще провокира активността ви в стремежа да спазите договорените срокове.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви тревожи. Скорошните финансови постъпления ще компенсират времето ви напоследък.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се наложи да решавате проблеми предизвикани от ваши близки. Това може да отнеме голяма част от времето ви днес. Опитайте да разберете всяка от двете страни, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на конфликта.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъде добре, ако умеете да използвате подкрепата на звездите, разчитайки знаците на съдбата. Вашият оптимизъм е най-големият ви коз. Предстои ви добро представяне на изпити или на друго важно събитие за вас. Иска ви се да подновите дома си, сега е момента да го направите, увличайки и близките си в това начинание.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще поемат от грижите по дома, предвид заетостта ви.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От днес ще започне процес на преобразувание на работното ви място, който е наложителен за постигането на по-високи резултати. Включете се активно в тази акция, тъй като със сигурност бихте могли да бъдете много полезни. Предстои ви важен разговор, в който ще трябва добре да изложите позициите си. От това ще зависи вашият бъдещ авторитет.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста емоции ви се събират напоследък, затова днес си починете и не мислете за работа. Въпреки, че не е характерно за вас, помързелувайте и се отдайте на любимите си занимания. Отношенията ви с вашия партньор са спокойни и безоблачни.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможни са промени, които няма да са в негативен план. Денят не е подходящ за финансови сделки и каквито и да е операции, свързани с пари. От вас струи бодрост, която се предава и на околните. Мислете за красиви неща и светът ще ви отвърне със същото. Нямате основания за недоволство.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. Намерет време за себе си. Имате нужда да се погрижите както за здравето си, така и личните си предпочитания. Всяко пренебрежение може да ви изведе от кондиция и да ви навреди.
16 юни 2021

Случаен виц

Последни новини