Наградиха победителите в конкурса за "Най-оригинална великденска украса"

Изображение 1 от 4

    Заместник-кметът по хуманитарните дейности на Асеновград инженер Петър Петров връчи официално наградите на победителите в конкурса за „Най-оригинална великденска украса“.

    На I място се класираха децата от ДГ „Зорница“ в Асеновград. Втората позиция зае Анелия Стоянова, а трета стана Мариета Мирчева – и двете са асеновградчанки.

    „Искам да Ви поздравя от свое име и от името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев за положените усилия и таланта, който показахте в своите произведения.

    Възхитени сме от творческите възможности на асеновградчани. Всички аранжировки бяха изключително оригинални и красиви.

    Потребителите на Facebook, какъвто беше регламентът на конкурса, определиха Вашите творения за най-добрите.

    За мен е удоволствие да Ви връча плакетите, които дълги години ще Ви напомнят за преживяването.

    Надявам се наградата да бъде стимул за още по-високи творчески успехи."- с тези думи Петров се обърна към спечелилите челните позиции в конкурса.

    Първенците в творческото състезание – децата от ДГ „Зорница“, са били изключително щастливи от победата.

    „Влагайки труд и въображение, за да направят аранжировката за Великден на любимия детски кът и впоследствие, спечелвайки първото място, се чувстват оценени и мотивирани за следващи изяви.

    А духовното израстване на малчуганите е изключително важно за цялостното им развитие и запазване на ценностите“, сподели ръководителят на децата от градината.

    На свой ред, класираната на II място Анелия Стоянова сподели, че не е мислила да се включва в конкурса. Докато си почивала следобед след работния ден, попаднала на новината, че се удължава срокът за участие.

    Така нецеленасочено решила да снима вече направената у дома й украса и ето, че потребителите на Facebook я класираха в челната тройка.

    Анелия разказа, че украсява дома си за всеки празник, за да създава настроение и домашен уют на семейството и близките си.

    Спечелилата III място Мариета Мирчева беше възпрепятствана и не успя да присъства на награждаването, но наградата ще й бъде връчена неофициално.

    Останалите две участнички благодариха на община Асеновград за инициативите, които провежда. И споделиха, че благодарение на подобни кампании, конкурси и други прояви, се постигат добър резултат и позитивни отзиви от хората, които се чувстват по-единни и сплотени.

    В заключение инженер Петров посочи, че ще очаква още по-голяма активност от асеновградчани. Той увери, че общинската администрация винаги е отворена и приема за обсъждане, а ако са изпълними – и за реализиране на различни идеи от гражданите.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини