25 °C

Наградиха победителите в конкурса за "Най-оригинална великденска украса"

Изображение 1 от 4

  Заместник-кметът по хуманитарните дейности на Асеновград инженер Петър Петров връчи официално наградите на победителите в конкурса за „Най-оригинална великденска украса“.

  На I място се класираха децата от ДГ „Зорница“ в Асеновград. Втората позиция зае Анелия Стоянова, а трета стана Мариета Мирчева – и двете са асеновградчанки.

  „Искам да Ви поздравя от свое име и от името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев за положените усилия и таланта, който показахте в своите произведения.

  Възхитени сме от творческите възможности на асеновградчани. Всички аранжировки бяха изключително оригинални и красиви.

  Потребителите на Facebook, какъвто беше регламентът на конкурса, определиха Вашите творения за най-добрите.

  За мен е удоволствие да Ви връча плакетите, които дълги години ще Ви напомнят за преживяването.

  Надявам се наградата да бъде стимул за още по-високи творчески успехи."- с тези думи Петров се обърна към спечелилите челните позиции в конкурса.

  Първенците в творческото състезание – децата от ДГ „Зорница“, са били изключително щастливи от победата.

  „Влагайки труд и въображение, за да направят аранжировката за Великден на любимия детски кът и впоследствие, спечелвайки първото място, се чувстват оценени и мотивирани за следващи изяви.

  А духовното израстване на малчуганите е изключително важно за цялостното им развитие и запазване на ценностите“, сподели ръководителят на децата от градината.

  На свой ред, класираната на II място Анелия Стоянова сподели, че не е мислила да се включва в конкурса. Докато си почивала следобед след работния ден, попаднала на новината, че се удължава срокът за участие.

  Така нецеленасочено решила да снима вече направената у дома й украса и ето, че потребителите на Facebook я класираха в челната тройка.

  Анелия разказа, че украсява дома си за всеки празник, за да създава настроение и домашен уют на семейството и близките си.

  Спечелилата III място Мариета Мирчева беше възпрепятствана и не успя да присъства на награждаването, но наградата ще й бъде връчена неофициално.

  Останалите две участнички благодариха на община Асеновград за инициативите, които провежда. И споделиха, че благодарение на подобни кампании, конкурси и други прояви, се постигат добър резултат и позитивни отзиви от хората, които се чувстват по-единни и сплотени.

  В заключение инженер Петров посочи, че ще очаква още по-голяма активност от асеновградчани. Той увери, че общинската администрация винаги е отворена и приема за обсъждане, а ако са изпълними – и за реализиране на различни идеи от гражданите.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  17 юни 2021
  Последни новини