Вилдан Байрямова: Гласувайте с бюлетина 23, там е смисълът

Изображение 1 от 2

    Коалиция „Демократична България – Обединение” откри предизборната си кампания в Кърджали

    Коалиция „Демократична България – Обединение”  откри тази вечер официално предизборната си кампания в Кърджали. Кандидатите за народни представители в Девети кърджалийски избирателен район бяха представени нестандартно от водача на листата Вилдан Байрямова.

    Само след три месеца ние пак сме тук, пак търчим към избори. И дано този път наистина да успеем да регистрираме трус и пробив в нашия избирателен район. Защо сме ние тук – защото ние сме призвани да покажем, че има нормална кариера, нормален живот, даже много хубав живот,  извън онези калинки от ГЕРБ, от ДПС и извън онези техните и вечните  патерици, така наречените патриоти. Ние всички с вас имаме много точна дефиниция за истинския патриотизъм, изтъкна Вилдан Байрямова.

    Двоумих се дали да вляза в тази надпревара. Но три неща ме изкараха извън равновесие, накараха ме да се ядосам. Първо направихме с наши пари, от нашите джобове  газопровод за три милиарда лева на чужда фирма, на чужда държава, от което ние нищо не взимаме. Второто нещо – ние сме на такава възраст, че  трябва вече да си взимаме хапчетата – една електронна рецепта не направиха дяволите, а прибраха пари от Европейския съюз. И третото нещо – пак далавера една, накараха всички баби по селата да си купят декодери за ефирна цифрова телевизия – пет програми има сега. За мен това е грабеж. Трябва да си вземем гласовете, да ги сложим в правилната урна, каза шестият в листата Агоп Узунбохосян.

    Какво означава „Демократична България”? Ние не искаме да ви управляваме, ние искаме да ви представляваме, което е много важно. Първото нещо, което целим в бъдещето управление е освобождаване на хората от цялата административна тежест. В момента администрацията ГЕРБ я напълни с така наречения административен амбалаж, с тотално безхаберие, калинки, непрофесионалисти по всички звена и структури на местната и на държавната власт. Това ме амбицира много за работа и само за работа. Искам това да го направи „Демократична България”, и за това ще се боря, каза третият в листата Митко Синабов.

    Държавата ни има нужда от промяна, има нужда от основен ремонт, от нови сили, които да не се стараят да овладеят финансите на държавата, да не се стараят да наследят корупцията, а да дадат свобода на гражданите. Това минава през закони. Големият проблем на България за съжалени е, че съдебната система не работи и ние като граждани не можем да получим справедливост. Лично се надявам Вилдан да бъде нашият представител, който да направи всичко възможно тези неща да се случат, подчерта вторият в листата Радослав Милев.

    Гласувайте с бюлетина 23, там е смисълът, призова Вилдан Байрямова.

    В кандидатската листа на „Демократична България – Обединение” са още Левент Хасан, Евелина Календжиева, Елена Шукерска, Емилия Георгиева, Стоян Стоянов и Николай Сиджимов.

    Валери НЕДЯЛКОВ

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини