Търсят мнението на асеновградчани чрез анкети на сайта на община Асеновград

Официалният интернет сайт на община Асеновград вече разполага с активна анкета, в която може да участва всеки.

Целта е да се подобри обратната връзка с гражданите и комуникацията с общинската администрация.

Идеята е да се отчита мнението на асеновградчани по различни въпроси, касаещи общественото мнение.

Анкетата, която от общината предлагат на вниманието на гражданите през следващите седмици, е с въпрос: По какъв повод най-често посещавате интернет сайта на община Асеновград.

Възможностите, които се предлагат, като отговори, са: Актуални новини; Календар със събития; Нормативни документи (наредби, правила и други); Електронни и административни услуги; Подаване на жалби и сигнали; Информация за телефонни номера, обяви, търгове, конкурси, обществени поръчки; Галерия от снимки.

В края на всеки предварително определен период, в който може да се гласува, данните от анкетата ще бъдат обобщавани, анализирани и обявявани пред обществеността.

Всеки може да предлага тема за анкета и съответно – възможно отговори, на лично съобщение във facebook страницата на общината.

Всички предложения ще бъдат обсъждани с ръководството на общинската администрация и евентуално – предлагани за гласуване на същото място в общинския интернет сайт – www.asenovgrad.bg.

Анкетата е разположена в средата на страницата – до секцията на информационния бюлетин, за който може да се абонирате, като попълните e-mail, след което ще получавате по електронната си поща всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Асеновград.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини