Лейди Гага и Тони Бенет с нов дует, за последно

"I Get A Kick Out Of You" не е първият дует на Лейди Гага и Тони Бенет. През 2014 година излезе албумът "Cheek to Cheek", в който двамата си партнираха невероятно и изненадващо добре. Не беше изненада, че  се оказаха на въха в Billboard 200 почти веднага след излизането на "Cheek to Cheek". Но наскоро се разбра, че Тони Бенет има първи симптоми на Алцхаймер, което бе тягостна новина. Въпреки всичко, това не бе краят за двамата.

На 3 август Тони Бенет отбеляза 95-ия си рожден ден, като обявяви втория си съвместен албум с Лейди Гага, който излиза на 1 октомври. Новият албум  Love for Sale е с песни на Кол Портър и включва дуетни и солови изпълнения, като станалите класика "Night and Day", "I'm Got You Under My Skin“ и живият първи сингъл "I Get a Kick Out You", който излиза сега.

За плановете за този втори албум наа Бенет-Гага бе съобщено за първи път през февруари, когато списанието AARP разкри, че Бенет е живял с болестта на Алцхаймер и е подготвял колаборацията като един от последните си проекти. Въпреки диагнозата си, той е успял да продължи да пее според на списанието и е прекарал пандемията от COVID-19, практикувайки музика няколко пъти седмично.

Новият албум:

  1. "It's De-Lovely" (2:53)
  2. "Night and Day" (3:42)
  3. "Love for Sale" (3:40)
  4. "Do I Love You" (Gaga solo) (4:48)
  5. "I've Got You Under My Skin" (3:05)
  6. "I Concentrate on You" (3:56)
  7. "I Get a Kick Out of You" (3:33)
  8. "So in Love" (Bennett solo) (4:31)
  9. "Let's Do It (Let's Fall In Love)" (Gaga solo) (3:36)
  10. "Dream Dancing" (4:16)

Делукс изданието включва още две песни:

  1. "Just One of Those Things" (Bennett solo) (2:59)
  2. "You're the Top" (2:49)

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини