The Beatles: Get Back (трейлър)

Официалният трейлър за The Beatles: Get Back е тук! Оригиналният документален сериал на Disney+, режисирани от Питър Джаксън, излиза в за Деня на благодарността.

Направен изцяло от невиждани досега, възстановени кадри, той дава най-интимен и честен поглед върху творческия процес и отношенията между Джон, Пол, Джордж и Ринго

The Beatles: Get Back ще бъде в продължение на три дни, 25, 26 и 27 ноември 2021 г., изключително в Disney+.

Режисиран от трикратния носител на „Оскар“ режисьор Питър Джаксън (трилогията "Властелинът на пръстените"), The Beatles: Get Back връща публиката назад във времето към записите през януари 1969 г., които се превръщат в ключов момент в историята на музиката. Документалните серии проследяват творческия процес на The Beatles, докато се опитват да напишат 14 нови песни, подготовка за първия им концерт на живо след повече от две години.

Почти невъзможният срок е изпитание за силното приятелство на Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар. Документалните серии са направени от близо 60 часа непоказвани кадри, заснети за 21 дни, режисирани от Майкъл Линдзи-Хог през 1969 г., и от повече от 150 часа нечувани записи, повечето от които са били заключени в трезора повече от половин век.

Джаксън е единственият човек от 50 години, получил достъп до тази съкровищница на Бийтълс, и всичко това сега е брилянтно възстановено. Резултатът е невероятно интимен портрет на The Beatles, показващ как притиснати от обстоятелствата те все още могат да разчитат на своето приятелство, добър хумор и творчески гений. Докато плановете се провалят и отношенията са поставени на тест, са композирани и изпълнени някои от най-емблематичните песни в света.

Документално, за първи път в своята цялост, е включено последното изпълнение на групата в незабравимия концерт в лондонския Savile Row, както и други песни и станали класика композиции, включени в последните два албума на групата, Abbey Road и Let It Be.

Коментари в сайта

Последни новини