Bugatti Sang Bleu за 100-та годишнината на марката

Bugatti Automobiles избра Пебъл Бийч за да представи моделът Bugatti Sang Bleu. Това е ексклузивен GS, а поводът е 100-та годишнината на марката. 

Bugatti Sang Bleu е демонстрация, че компанията не спира да открива нови пътища за развитието си и не спира да завладява нови територии. Вместо да наблегне на боите и на естествените цветове на използваните материали, Bugatti се съсредоточава изцяло върху естествените материали на корпуса - карбонови нишки и алуминий. Това е уникална комбинация, която позволява да се покаже артистичността на формата, на която компанията толкова много държи. 

Среднощно синкавите и сребристите тонове придават аристократичност, допълваща чувствените, аеродинамични извивки. Интериорът е в кожа Gaucho, която е в хармония с екстериора и прави автомобилът по-просторен и елегантен. 
Всеки един от елементите е направен с гордост от делото на Еторе Бугати, започнато през далечната 1909 г. и продължено през 90-те години от Volkswagen. Bugatti Sang Bleu е последното постижение на компанията. Сред техническите данни, които бяха разкрити за него, е че двигателят е 8-литров W16 с 987 конски сили.

Източник: millionaire.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини