Искате повече? Получавате повече!

Специалистите от тунинг компанията AC Schnitzer извършиха подобрения по новия BMW Z4. Мощността на двигателя му 3.5i Turbo е увеличена от 300 на 360 к.с. 

Максималната скорост на модела възлиза на 286 км/ч. Кабриолетът постига ускорение от 0 до 100 км/ч само за 4.9 секунди. Това е впечатляващо за автомобил с маса 1485 килограма и определено ще задоволи претенциите на дори най-придирчивите клиенти на немската компания.

Моделът е снабден със спортни заглушители и хромирани ауспуси Racing. Оборудван е и със спортно окачване.  Аеродинамичните компоненти са направени от висококачествена гъвкава пластмаса. Аеродинамичният пакет, предназначен за новия  BMW Z4, включва хромирани предна решетка и преден спойлер. Те са комбинирани така, че да придадат повече здравина и внушителен вид на модела. Задният спойлер се състои от две части и също е впечатляващ детайл от стила на екстериора на автомобила.

Интериорът допринася за комфорта на пътниците. Той се отличава с елегантност и подхожда на спортния облик на автомобила. Педалите например са изработени от алуминий. С алуминиево покритие е и контролерът на  системата i-Drive, който се използва за управление на функциите за развлечение.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини