ОП "Туризъм" към община Асеновград с нов сайт

ОП "Туризъм" към община Асеновград с нов интернет сайт : http://www.optasenovgrad.com/uslugi.html.

Чрез него всеки жител или гост на града може да се впусне из виртуална разходка.

Сайтът информира за местоположението и географското разположение на общината, както и кратка история на събитията, увековечили името на Асеновград и съхранили наследството му.

Освен писмена информация, всеки посетител има възможността да разгледа различни места и обекти, като се абонира за You Tube канала на ОП "Туризъм, както и да бъде в крак с новостите във Facebook страницата на предприятието.

Различните секции в сайта предлагат на туристите и местните хора да изберат какво да посетят през свободното си време.

А именно: емблемата на Асеновград - Асеновата крепост, пещера "Добростански бисер", разнообразие от митични природни забележителности и не на последно място - религиозен туризъм.

Екипът на ОП "Туризъм" работи за развитието, популяризирането и утвърждаването на Асеновград и региона като целогодишна туристическа дестинация.

Служителите му съдействат на желаещите да получат информация за: регионални маршрути; музеи и паметници на културата; природни забележителности; културни и спортни събития; хотели; заведения; транспорт.

Новият сайт може да се ползва и като информационен - в него периодично се публикуват актуални новини за туризма в Асеновградско, както и различни планирани събития.

Чрез контактната форма всеки може да се свърже с Туристическия информационен център на Асеновград и да получи желаната от него информация, касаеща предстоящото му посещение в града и региона.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини