Потребители на ЦРДР-Асеновград твориха в инициативата "Цветен Великден"

    Община Асеновград и Центърът за ранно детско развитие (ЦРДР) в града благодарят на своите приятели – децата и родителите, които участваха в инициатива „Цветен Великден“.

    Събитието премина с много усмивки и настроение.

    Децата и родителите, потребители на услуги в центъра, заедно участваха в творческа работилница по повод предстоящия Великден.

    Цветният празник започна с поздрав към децата, които получиха лакомства.

    Денят продължи с творческа работилница, в която всички боядисаха и оцветиха фигури на великденски заек, патета и яйца, с които после бе украсен центърът.

    Вълнението и радостта на децата и участието им в инициативата допринесоха за  празничното настроение, а резултатът, който отпечатаха в поредица от снимки на цветната украса и фигурите, постави началото на предстоящите празнични дни.

    ЦРДР се реализира по Проект: „Център за ранно детско развитие - Асеновград” от община Асеновград. Специализиран екип от педиатър, стоматолог, психолози, рехабилитатор, специален педагог, логопед, социални работници, медицински сестри, акушерка и медиатор предоставят безплатни консултации за деца на възраст от 0 г. до 7 г. Заниманията са със здравен, социален и образователен характер.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини