„Дневен център за деца с увреждания“ в Асеновград празнува 13-ти рожден ден

Изображение 1 от 4

    Заместник-кметът на Асеновград инженер Петър Петров бе част от празника на „Дневен център за деца с увреждания“ , които днес отпразнуваха своя 13-ти рожден ден и Международния ден на детето.

    Тържеството се проведе в двора на ДЦДУ.

    Инж. Петър Петров отправи послание към ръководството и колектива на детското заведение, от името на кмета на града доктор Христо Грудев.

    „Щастлив съм, че за поредна година имам честта и удоволствието да бъда сред вас, на вашия празник, а именно 13-ти рожден ден на центъра.

    Всяка изминала година все по-осезаема и видима е промяната в обстановката и в атмосферата, която цари в дневния център, а именно те стават по-приятни и по-приветливи.

    Предполагам, че не само за мен, а и за всички вас е видимо нескритото желание в очите на децата да посещават центъра и да ползват неговите услуги, да се срещат със свои връстници, свои приятели и с помощта на възпитателите да творят и да показват на всички нас своя талант и своите възможности.

    От името на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и от мое име искам да ви пожелая здраве, много вдъхновение, да ви благодаря за всеотдайността, упоритостта и търпението, което влагате във вашата работа.

    Пожелавам на дневния център още дълги години на развитие и нека всички ние заедно работим така, че не само да затвърдим постигнатото, но и да го надградим. Честит празник!“, отправи пожеланията си Петров.

    Програмата продължи с интересни и забавни игри за децата, като за целта беше нает аниматор от детското заведение. 

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини