Сектор „Български документи за самоличност“ с удължено работно време

От понеделник, 25 юли,  служителите от сектор „Български документи за самоличност“ на ул. „Волга“ 70 в Пловдив и в паспортните служби на Първо и Трето Районно управление и Районно управление - Асеновград ще работят с удължено работно време, от 7.30 ч. до 18.30 ч. всеки делничен ден.

Считано от 23 юли, в съботните дни, от 9.00 ч. до 14.00 ч.,  гражданите ще имат и допълнителна възможност да подадат заявления за български документи за самоличност на гишетата на сектор „Български документи за самоличност“ и в Първо Районно управление.

Новата организация на работа е продиктувана от факта, че през летния период се увеличава броят на желаещите да заявят и получат български документи за самоличност и ще продължи, докато е необходимо.

Мерките целят облекчаване на административното обслужване на гражданите и повишаване на качеството на услугата, а ръководството на областната дирекция има готовност да ги въведе и в работа на паспортните служби в останалите районни управления, след анализ на натовареността им.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини