20-годишен помете стълб, дървета и автобусна спирка

Образувано е досъдебно производство срещу водач, който тази нощ се е врязал с голяма скорост в автобусна спирка в центъра на Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.

Малко след полунощ шофьорът на автомобила е изгубил управление над превозното средство и се е блъснал с висока скорост в автобусната спирка в центъра на града срещу сградата на общината. Кадри от уеб камерата на общината, разпространени в социалните мрежи, показват, че автомобилът напуска пътното платно, качва се на тротоара, събаря уличен стълб за осветление, помита няколко дървета и се забива в спирката, без да има следи от спирачен път.

В района не е имало минувачи, затова и пострадали хора няма, водачът е откаран без опасност за живота в Центъра за спешна медицинска помощ. Той е на 20 години, взети са му проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни, назначена е и кръвна проба, уточниха от полицията.

Образуваното досъдебно производство е за нанасяне на материални щети в значими  размери. Рано тази сутрин започна почистването на района и възстановяването на щетите от екипи на Общинското предприятие „Зелени системи“ и фирмата, поддържаща уличното осветление в града.

По неофициална информация младежът е футболен съдия и син на полицай, съобщи NOVA. 

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини