„Сцената – Копнежа на мечтата“ събра театрални и музикални фенове заедно

    „Сцената – Копнежа на мечтата“ събра почитатели на театъра и музиката. Представлението, с което беше открита новата придобивка на театъра в Хасково-подвижна сцена, която ще може да се монитера на открито, е уникално. То е създадени специално за повода от драматурга на театър „Иван Димов“  Елин Рахнев. В театрално-музикалната импресия зрителите видяха на сцената в колаборация цялата трупа на театъра и музикантите от рок група „Хангар 42“. Всеки от участниците в този спектакъл игра себе си и представи на публиката късще от душата си.

    Събитието започна с изява на художникът Борислав Данев, който рисува шаржове на желаещите сред зрителите.

    Новата подвижна сцена е закупена по проект „Сцена на края на града“, финансиран  по линия на Финансовия механизъм на европейското икономическо пространство по Програма “Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“, по който заедно работят Театър „Иван Димов“, Алианс за регионално сътрудничество и развитие-България и партньорска организация от Исландия.

    На площадка „Спартак“, където тя бе позиционирана на снощния спектакъл младите зрители получиха покана за кастинг. Търсят се  30 младежи на възраст до 29 години, които да се включат в младежки театрално-музикален спектакъл „Рок-зона 29 на път или турнето на репетиционната“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини