През 2003 година е започнал експеримент, продължил до 2013 година

През 2003 година е започнал експеримент продължил до 2013 година, установил нещо невероятно: частицата протон е намаляла с 4%.

Изменило се е всичко – неговата скорост, въртене, направление, диаметър, а след него – и цялата органика, тъй като тя се състои от водород. Дали да вярваме или не, зависи от нас самите.

По Законите на триизмерния свят това е невъзможно, но се потвърждава от астрофизици и техните изчисленияя за многоизмерността на нашето Пространство.

Живеем в друго измерение

В периода януари – март 2013 година са направени радикални научни открития в астрономията и астрофизиката.

Немският телескоп „Шпицер“, който е по-точен от Хъбъл е видял ултрачервеното излъчване. Това е нов термин означаващ още по-дълбоко проникване в материята на Галактиките.

През декември 2012 ултрачервеното излъчване не го е имало, а през 2013 се е появило.

Какво е причинило тези промени?

Разкрила се е материя, която до 2013 година не е била проявена, а сега се е появила и физическите прибори могат да я засекат.

До 2013 година ни плашеха, че Слънчевата система се движи към черна дупка, а сега такава дупка няма. Два месеца след разгласяването му това откритие беше потулено.

Паметливите си спомнят за интернет страница, в която учените публикуваха свои открития, сега това електронно списание е свалено от мрежата. 

Спекулативната хипотеза е, че въпросната черна дупка е врата, през която сме преминали и която се е затворила, но вместо нея се е появил друг Обект – научното откритие е от 2014 година – Магнитар. пулсираща звезда, но не пулсар.

Тази звезда разпръсква течно магнитно поле. По-скоро някаква субстанция, която все още няма наименование, но това не е плазма.

Този Магнитар е бил чут през март 2014 година в радиодиапазона.

Още през 2005 година неврофизиолозите откриха в хипокампуса на човека участък, който се нарича “Сиво или синьо петно”. Сам по себе си мозъкът на човека е черна кутия. 

През лятото на 2014 година това петно в мозъка започнало да свети при всички. Хипокампусът се проектира на точката на живота и го управлява в невидимия план. Понякога този син цвят се вижда като сияен ореол над главата – това е ново органично тяло и то пулсира съзвучно с Магнитара.

Промяната във водорода

Енергийният спектър на водорода е съвсем различен от спектъра на стария водород. Това е спектъра на ултрачервения цвят, той е по-дълбинен, отколкото инфрачервения цвят. Именно този диапазон стана водещ. В тази връзка започнаха някои феномени. 

Чували сте термина Акаша, именно това е златната структура наречена „Протей“, Блаватска също го споменава. И така: „Протей“ премина във въплъщение, стана наша втора нервна система. Сега тя е наситена със светлината на „Протей“.

Така ние изграждаме нова нервна система и постепенно ще престанем да виждаме в триизмерност, ще имаме други очи.

През последните 26000 години в очите си всеки имаше така нареченото сляпо петно. Това е оптичен нерв, който отива дълбоко в черепа, той е затворен от някаква протеинова тъкан.

Това сляпо петно е закривало три четвърти от сферичното ни зрение. Наличието на сляпо петно ни е позволявало да живеем в три измерното пространство ограничено.

Това сляпо петно в окото е започнало да се разтваря и да изчезва и сега ни се открива достъп до виждането на многоизмерността.

Тимусната жлеза се е променила. Тя сама по себе си е много свещена. Сега в тимуса живее същия този „Протей“. Тук той се локализира, а след това се разпръсква по всички наши фини нервни канали.

Осъзнатото съществуване

Следващата промяна в тялото е амигдалата. Вместо „бий се“ и „бягай“, започва да се проявява осъзнатно възприемане на текущия момент.

Сега всичко е според случая: ще дойда и ще се справя. Живеем тук и сега. Не е необходимо да знаем как да го правим, новата ни органика се справя сама. Живеем както сме живели, а органиката сама се променя.

Преди отговаряхме за постъпките си, сега ще се учим да отговаряме за своите мисли.

В главния мозък се разтварят старите невронови пакети. Как се проявява това във всекидневието? 

Старите невронови пакети са всички материализирани навици влезли на нивото на автопилота в нашата кръв, плът, във всичко, което правим механично.

Настъпва псевдо загуба на памет, освобождава се място за нова и в нужния момент започвам просто да знам нещо. Идва яснознание – сега опитът се появява сам, като дар.

Виждате ситуацията едновременно от няколко страни и то не с цел да осъдите, а просто като информация.

Това е планетарният преход

И това е само първият етап. Времето, енергията, възприятието ни се е изменило.

Има много открития за сметка на нашите мисли. Например, установена е връзка между депресията и остеопорозата – колкото повече човек пребивава в депресия, толкова повече костите му започват да омекват.

Смехът променя съзнанието – това са същите вибрации, които резонират със синия Магнитар в центъра на Галактиката. Да се посмееш означава да порезонираш с космоса. Усмихвайте се на себе си пред огледалото.

Светът всъщност се е разделил по време на Квантовия Преход – именно това е разделяне на Реалността: едните надясно, другите – наляво.

Има една вълшебна фраза: В моята реалност всичко (изговаряте своето желание) се получава лесно и изящно!

Не е необходимо да се повтаря дълго – всичко става лесно и бързо, казваш го и отиваш на работа. Основното е да почувстваш какво казваш, да се научиш да се доверяваш на Пространството.

Това може да се приложи в отношенията с децата, към самочувствието, спрямо държавна институция, за транспорта, за получаване на информация, за закупуване на това, което ви трябва.

Източник: novotopoznanie.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини