Министърът на земеделието откри нов офис на ОС "Земеделие" в Асеновград

Изображение 1 от 4

    Зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров бе сред официалните гости на откриването на новия административен център на общинската служба по земеделие в града (ОСЗ - Асеновград).

    За събитието специално пристигна служебният министърът на земеделието Явор Гечев.

    Структурата обслужва жителите на общините Асеновград и Лъки.

    Министър Гечев се обърна към присъстващите:

    "Нека тази сграда да помага на земеделските производители, да бъде достъпна и да е свързана само с добри поводи за усмивки.

    Смея да твърдя, че тук има професионализъм. Надявам се този ритъм да продължи на това прекрасно и удобно място за земеделските производители.

    На добър час! Много успехи и нека всеки, който излиза от този офис, да е доволен, щастлив и благодарен за работата, която Общинска служба "Земеделие" е свършила“.

    Освен зам.-кметът на община Асеновград – инж. Стоян Димитров - на откриването присъстваха и народни представители, общински съветници, земеделци от региона, граждани.

    Новият офис се помещава в сградата на бившия Битов комбинат.

    Помещението, в което ще се предоставят услугите на гражданите, е общинска собственост и е отдадено за ползване безвъзмездно.

    Новият център разполага с приемна, намираща се на I етаж. А на втория ще е административната част, където ще се извършва фактическата обработка на документите.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини