Харисън Форд влиза в киновслената на Marvel

Киновселената на Marvel продължава да привлича в редиците си големи имена от Холивуд, макар и все още да има някой друг голям актьор, който да им се изплъзва.

Поредното ново попълнение се казва Индиана Джоунс, простете, Харисън Форд. Източници на The Hollywood Reporter твърдят, че актьорът ще влезе в ролята на генерал Рос.

До момента в ролята гледахме покойния Уилям Хърт, като последната му изява на голям екран бе в "Черната вдовица" (2021 г.). Първата проява на Харисън Форд като генерал Рос ще бъде в Captain America: New World Order.

Филмът ще е ситуиран след действията в сериала The Falcon and the Winter Soldier, където Сам Уилсън (Антъни Маки) най-сетне прие щита на Капитан Америка. Освен в Captain America: New World Order, ще видим Харисън Форд и в Thunderbolts - филмът, в който ще видим цял куп злодеи.

Интересното е, че и двата филма, в които ще видим Форд в ролята на Рос, трябва да излязат по кината през 2024 г. Иначе, Уилям Хърт влезе в ролята за първи път в "Невероятният Хълк" (2008 г.), а след това и в "Първият отмъстител: Войната на геройте" (2016 г.).

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини