Стратегът Николай Койчев беше изгонен от Survivor

Тази вечер в Survivor: Филипините в Питого ще се борят за личен имунитет, а по-късно ще трябва да изгонят един по време на най-изненадващия племенен съвет в играта. Мъжете в Минданао ще забравят бързо за своето старо племе и ще подхванат нови коалиции.

Веднага след разпределението на новите племена, Питого трябваше да изгонят един от своите нови членове. На импровизиран съвет четирима от старото Питого дадоха гласовете си за Николай Койчев. Така един от най-колоритните участници в Survivor напусна играта.

Стратегиите на Николай успяха да изведат Минданао до победа в голямата война на трите племена. Тази победа беше причината за разпада на Таяк, а тактиката на Николай извади най-силните мъже от играта - Занев и Йочколовски. Именно тези факти посочи Ники като причини за решението на останалите.

На следващия ден Питого и Минданао се срещнаха в най-смешната игра за имунитет. Правилата на играта изискваха племената да изберат по трима души, които бяха поставен върху огромни дървени макари.

От другия край на трасето по един участник от племе трябваше да стигне до макарата със спринт и да развие въжето омотано на нея. По този начин участниците, седящи отгоре, трябваше да изтърпят ужасно въртене, а когато въжето бъде развито докрай, те трябваше да станат и да преминат през десетметрова греда, без да падат от нея.

В това беше и уловката, защото след скоростното въртене тези, които трябваше да преминат през гредата, едва стъпваха на краката си и бяха тотално дезориентирани. В крайна сметка победата отиде при Питого.

Веднага след играта Ива Пранджева беше бясна, че племето й не спечели и че утре ще трябва да изгонят един. Въпреки всичко четворката от Питого вече имат набелязана цел. Това се оказа красивата Христина. Въпреки, че между нея и Пранджева имаше някакви симпатии и приятелство, шампионката не се поколеба в избора си да гласува срещу нея.

Членовете на Минданао пък прекараха радостен следобед, от който най-много се възползва Ралица. Останала само с Георги Кехайов от старото си племе, тя реши да впечатли мъжете в новото Минадано, като не престана да флиртува с тях.

Георги пък от своя страна заяви, че оттук насетне ще подкрепя новите си съплеменници. Цялото племе празнува рождения ден на Златина, която получи подарък от Светлин Занев - медальон и писмо, с което надъха своята любимка в играта.

След няколко бутилки вино мъжете в Минданао съвсем се отпуснаха и Крика оприличи съпругата си на тотема за имунитет, като на няколко пъти го целуна пред всички.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини