Учениците от ПГ "Свети Патриарх Евтимий" представиха празнично ревю

Изображение 1 от 2

  Празнично ревю на парти рокли и прически на младите дизайнери и фризьори от ПГ „Свети Патриарх Евтимий“ се проведе в Градска библиотека " Паисий Хилендарски" в Асеновград.

  Ревюто бе под надслов „С ръцете си творим коледна магия“.

  Момичетата представиха ефирни тоалети в актуални цветове, съчетани със стилни прически, направени пред публиката в библиотеката. Те влязоха и в ролята на манекени, като сами дефилираха с изработените от тях облекла.

  Освен атрактивните дами в ревюто се включиха и три момчета, които също на място оформиха атрактивни мъжки прически на свои съученици.

  След като приключиха с прическите на своите съученици се обърнаха към публиката, за да потърсят доброволец за демонстрация на модна мъжка прическа.

  Първият смелчага, който се озова на сцената, се сдоби с оригинална фризура, оформена старателно пред ентусиазираните зрители.

  В публиката освен ученици имаше и родители, които бурно аплодираха талантливите гимназисти.

  Официален гост на събитието бе Живка Георгиева – директор в „Хуманитарни дейности, проекти и сътрудничество“ .

  "Скъпи ученици, уважаеми преподаватели, за мен е удоволствие като представител на община Асеновград да присъствам на едно нестандартно събитие, създадено и реализирано съвместно от няколко поколения.

  Щастлива съм, че в нашия град има толкова талантливи млади хора и в същото време мъдри учители, които предават своя опит и знания.

  Благодаря на Градска библиотека, че е домакин на това дефиле.

  Сигурна съм, че ще видим съвременни тоалети и прически, сътворени лично от сръчните ръце на гимназисти от Асеновград.

  Вярвам, че след успешното си завършване те ще могат да се реализират и в реалния живот.

  Пожелавам на всички присъстващи да изживеете своята коледна магия и нека новата 2023 година ви донесе желани емоции, топлина и уют.", каза пред присъстващите Живка Георгиева.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини