Задържаха 44-годишен,нанесъл побой на служителка на бензиностанция в Момчилград

След скандал на бензиностанция 44-годишен е задържан в РУ-Момчилград. Малко след 2 часа тази нощ момчилградчанинът влязъл в пререкания със служителка на обекта. Скандалът ескалирал и агресивният мъж нанесъл удари на жената. Полицейски патрул, който бил близо до мястото на произшествието, се намесил и прекратил разправата. По случая е започната проверка за нанесена лека телесна повреда на длъжностно лице.

Нерегистриран автомобил е бил установен на територията на РУ-Кирково. Около 21,30 часа на 19 декември служители на полицейското управление извършили  проверка на „Мерцедес“, управляван от 21-годишен. При направена справка се оказало, че колата е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Сигнал за потрошен стъклопакет на входна врата на търговски обект в село Върбен е подаден в РУ-Кирково. Деянието било извършено вчера сутринта. Група „Криминална полиция“ изяснява случая и издирва извършителя на престъплението. Проверката е за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини