Измамиха възрастна жена, прибрали и пари за ремонт на покрива

Проверка за извършена измама е започната в РУ-Кърджали. 67-годишна жена се свързала с лица, извършващи ремонти на покриви, и се договорила за услугата за къща в кирковско село. По първоначални данни в Кърджали клиентката се срещнала с мъже, представили се за майстори, и предплатила 1000 лв. за материали. След като получили сумата, връзката с работниците прекъснала. Преписката по случая е по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс.

Жител на кърджалийско село е задържан за притежание на наркотично вещество. Около 13 часа вчера полицейски служители от РУ-Кърджали извършили претърсване в село Габрово на жилище, обитавано от 30-годишен. В дома била намерена суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежание на високорисков наркотик. 

Екип на РСПБЗН-Крумовград спасил елен, паднал в открит отводнителен канал в града. Сигнал за произшествието бил подаден вчера в 7,50 часа. Пристигналите спасители изработили дървена рампа от палети, по която животното излязло от канала.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини