Мартин Димитров: ГЕРБ, ДПС, БСП и "Възраждане" целенасочено провалиха датата 1 януари 2024 г. за еврозоната

„Промените, които направи ЦИК, са скандални. Хартиените бюлетини се броят една по една. Въведе се и разписките от машините да не се броят машинно, а също една по една. Иначе казано - няма машинно гласуване. Това, което бе направено, е да няма запис в протокола колко са гласували хартиено и колко машинно. Общото число може да доведе до злоупотреби. Няма да има никакъв начин да се направи проверка“. Това каза Мартин Димитров от „Демократична България“ в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. 

Политикът коментира и влизането на България в еврозоната. „ГЕРБ, ДПС, БСП и „Възраждане“ целенасочено провалиха датата 1 януари 2024 г. Представителите на тези партии провалиха и заседанието на Икономическата комисия, като не дойдоха“, заяви Димитров.

Той анализира и инфлацията в страната. По думите му има само една институция, която може да защити конкуренцията и това е КЗК. „За съжаление, КЗК е тотално неефективна. В години, в които данъчните власти на направили хиляди проверки на място, КЗК има нула такива", подчерта Димитров.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини